Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Yeni Motosikletli Polis Timleri Göreve Başladı
Yeni Motosikletli Polis Timleri Göreve Başladı

Yeni Motosikletli Polis Timleri Göreve Başladı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliğinde görev yapmak üzere verilen kurslara katılarak başarılı olan 36 polis için düzenlenen göreve başlama törenine katıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliğinde görev yapmak üzere verilen kurslara katılarak başarılı olan 36 polis için düzenlenen göreve başlama törenine katıldı.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliğinde kurban kesimi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla başlayan törende bir konuşma yapan Vali Erin, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da bugün göreve başlayacak olan polislerin; sokakların, caddelerin asayiş ve güveninden sorumlu olacaklarını söyledi.
Polisin devletine milletine bağlı olanlara güven, devletiyle milletiyle problemi olanlara da korku saldığını ifade eden Vali Erin, kursu başarıyla tamamlayarak görev üstlenen polisleri tebrik etti.
Polisin iş yükünün çok ağır olduğunun farkında olduklarını kaydeden Vali Erin, “Çok önemli bir görev icra ediyorsunuz. Urfa’nın değerli insanlarına ve devletimize hizmet edeceksiniz. Devletimizle, birliğimizle, beraberliğimizle, bayrağımızla problemli olanlara nefes aldırmayacağız. Terör ve teröristle, tüm kurumlarımızla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uyuşturucu tacirleriyle, gençlerimizi zehirleyenlerle, ekonomik hayatı ifsat eden tefecilerle, hırsızlarla, yalanla dolanla işi olanların hep ensesinde olacaksınız.” dedi.
Polisin sadece polislik görevi yapmadığını, aynı zamanda devletle vatandaş arasındaki bağı sağlamlaştırmak ve güçlendirmek için görev yaptığının şuurunda olması gerektiğine dikkat çeken Vali Erin, mağdur, mazlum, devlet ve milletle problemi olmayan vatandaşlara şefkat, merhamet ve sevgiyle yaklaşılmasının önemine değindi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile emniyet amirlerinin de katıldığı tören sonunda selamlama geçişi yapan motosikletli polis timleri, görev yapacakları bölgelere dağıldı. Göreve yeni başlayan 33 erkek, 3 kadın Yunus Polisi ile birlikte Şanlıurfa’da görev yapan motorize polis sayısının 132’ye ulaştığı bildirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan