Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ŞUSKİ’de Kış Öncesi bakım-onarım çalışmaları devam ediyor
ŞUSKİ'de Kış Öncesi bakım-onarım çalışmaları devam ediyor

ŞUSKİ’de Kış Öncesi bakım-onarım çalışmaları devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, bir yandan yatırım, bakım ve onarımlarına devam ederken diğer yandan da kış aylarında yaşanabilecek olumsuzların önüne geçmek için de hazırlıklarına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne ( ŞUSKİ) bağlı ekipler, bir yandan yatırım, bakım ve onarımlarına devam ederken diğer yandan da kış aylarında yaşanabilecek olumsuzların önüne geçmek için de hazırlıklarına devam ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile şehir merkezi ve 13 ilçenin tamamında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden ŞUSKİ ekipleri, kış ayları öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşların talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği ŞUSKİ'de ekipler, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için kanal hat bağlantıları ile ilgili düzenlemeler, menfez temizliği, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.
ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı bakım-onarım ekipleritarafından gerçekleştirilen çalışmalar muhtarlar ve vatandaşlar tarafından da tam not aldı. Vatandaşa hizmet odaklı uygulamalar için 24 saat esası ile hizmet veren ŞUSKİ ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan