Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / ŞUTB’dan Şanlıurfa’yı şahlandıracak proje!
ŞUTB’dan Şanlıurfa’yı şahlandıracak proje!

ŞUTB’dan Şanlıurfa’yı şahlandıracak proje!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) âdete Şanlıurfa’yı şahlandıracak bir proje imza attı. Şanlıurfa Ticaret Borsası ile Nevali Hotel arasında özel bir protokol anlaşması imzalandı. Buna göre Nevali Hotel'den hizmet alan ŞUTB üyeleri, kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanabilecek.
Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) son zamanlarda Şanlıurfa ekomomisini şahlandıracak projelere imza atıyor. Bu projelere bir yenisi daha eklendi.
BU PROJE URFA’YA ÇAĞ ATLATIR
Öyle ki atılan proje ile beraber kent ekonomisin Gaziantep’i geçmesi bekleniyor. Şanlıurfa Ticaret Borsası ile Nevali Hotel arasında özel bir protokol anlaşması imzalandı. Buna göre Nevali Hotel'den hizmet alan ŞUTB üyeleri, kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanabilecek.
ANTEP URFA’YI KISKANSIN DURSUN!
Gaziantep ticareti ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni sırtlarken, fabrikaları ile şehrin ekonomisini ayağa kaldırırken projeleri ile kent ekonomisine katkı sunması beklenen Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) ise kentin çok ihtiyacı varmış gibi indirim için anlaşma sağladı. Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın (ŞUTB) bu tavrı ise kentte birçok kesim tarafından tepki aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersavi Aşiretinden Mehmet Kasım Gülpınar ve Mehmet Ekinci’ye Tam Destek

Şanlıurfa'nın köklü aşiretlerinden biri olan Mersavi Aşireti, Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'ye tam destek verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan