Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Bakan açıkladı…Rangers-Galatasaray maçı o kanalda verilecek!
Bakan açıkladı...Rangers-Galatasaray maçı o kanalda verilecek!

Bakan açıkladı…Rangers-Galatasaray maçı o kanalda verilecek!

(RHA AJANS/RHA) – Temsilcimiz Galatasaray yarın Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek için Glasgow Rangers ile karşılaşacak. Tek maç usulü eleme sistemiyle oynanacak karşılaşma şifresiz olarak Teve2 ekranların da yayınlanacak.

Yeni sezonda resmi maçlara iyi bir başlangıç yapan Galatasaray 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Avrupa Ligi’nde 2’de 2 yapan ve yarın Ranger ile karşılaşacak olan temsilcimizin karşılaşması ülke puanı açısından da önem taşıyor.
RANGERS GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Galatasaray’ın Rangers ile karşılaşacağı maç 1 Ekim’de oynanacak ve Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Maç şifresiz olarak Teve2 ekranlarında yayınlanacak.
BAKAN AÇIKLADI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sarı kırmızılı taraftarlar ve futbolseverlere bir müjde verdi. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı karşılaşma teve2’de yayınlanacak. Başarılar Galatasaray" ifadelerine yer verdi.
20 YIL ÖNCE KAZANDIK
20 yıl önce iki takım karşılaşmış, İskoçya’daki maç 0-0 bitmiş, İstanbul’da ise sarı-kırmızılılar 3-2 kazanmıştı.
ÜLKE PUANI AÇISINDAN ÖNEM TAŞIYOR
Topladığı 28.800 puanla UEFA Ülke Katsayısı sıralamasında 11. sırada yer alan Türkiye’nin takipçilerinden 12. sıradaki İskoçya 28.125, 13. sıradaki Ukrayna ise 28.100 puana sahip. Bu duruma baktığımızda Galatasaray’ın doğrudan rakibimiz İskoçya’nın temsilcisi Rangers ile oynayacağı maç oldukça kritik bir hal aldı.
2021-2022 UEFA Şampiyonlar Ligi için de 11. sıradaki yerimiz garanti ve yine Devler’den yukarıdaki madde için bir lütuf bekleyeceğiz ancak 2022-2023 sıralaması için belirleyici olacak olan mevcut sezonda yerimizi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan