Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Müdür Karakeçili’den ilçedeki yolsuzluklarla ilgili açıklama!
Müdür Karakeçili’den ilçedeki yolsuzluklarla ilgili açıklama!

Müdür Karakeçili’den ilçedeki yolsuzluklarla ilgili açıklama!

(RHA AJANS/RHA) – Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili, “Haberde ismi geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli maarif müfettişlerimizin de bu dosyadaki konularla ilgili yürüttükleri herhangi bir soruşturma bulunmamaktadır” dedi.
Göreve başlar başlamaz müfettiş talep eden Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili ilçedeki vurgunun ortaya çıkmasında büyük rol oynadı.
VURGUNUN YAPILMADIĞI ALAN KALMAMIŞ
Yapılan denetim ile Bozova İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Hamza Yarbuğlubaş döneminde taşıma ihalelerinde yapılan usulsüzlükler ortaya çıktı. Taşımalı eğitimden, doğrudan temine, şoförün araç kullanımından, sözleşmeli öğretmenlere kadar her alanda usulsüzlükler yapıldığı müfettişlerin raporu ile gün yüzüne çıktı.
MÜDÜR AÇIKLAMA YAPTI!
Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili, yapılan vurgun ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müdür Karakeçili, vurgunun yapıldığını ifade etti ancak bazı medya kuruluşlarında belirtilen isimlerin yapılan yolsuzluk ile alakaları olmadığını ifade etti.
“KOMİSYON ÜYESİ OLARAK GÖREVLENDİRİLEN ARKADAŞLARIMIZIN YOLSUZLUK VEYA USULSÜZLÜK İLE ALAKALARI YOKTUR”
Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Nurullah Karakeçili, haberde ismi geçen ve komisyon üyesi olarak görevlendirilen kişilerin yolsuzluk ile alakaları olmadığını ifade etti. Karakeçili, “İlçemizde bakanlık maarif müfettişleri tarafından 45 gün süren bir soruşturma yapıldı ve geçtiğimiz günlerde soruşturma raporu ilimize gönderildi. Soruşturma raporu sonucunda disiplin cezası alan ve dün yapılan haberde ismi geçen kimisi il dışına tayini çıkmış, kimisi hala birlikte çalıştığımız öğretmen arkadaşlarımızın tek suçu çoğunun istemeden de olsa önceki dönemde belli komisyonlarda görevlendirilmelerinden kaynaklı ceza almalarıdır. Her ne kadar isimleri haberde geçse de komisyon üyesi olarak görevlendirilen arkadaşlarımızın yolsuzluk veya usulsüzlük ile alakaları yoktur. Yine aynı şekilde haberde ismi geçen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli maarif müfettişlerimizin de bu dosyadaki konularla ilgili yürüttükleri herhangi bir soruşturma bulunmamaktadır. Haberde ismi geçen arkadaşların töhmet altında kalmamaları için böyle bir açıklama gereği duydum” dedi.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan