Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Urfa’da zehir tacirlerine geçit yok:16 tutuklama!
Urfa'da zehir tacirlerine geçit yok:16 tutuklama!

Urfa’da zehir tacirlerine geçit yok:16 tutuklama!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcıları ile mücadele kapsamında 5 gün içerisinde yapılan operasyonlarda, 99 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda ise 16 kişi tutuklandı.
Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde polisin son beş günde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda 95 kilogram esrar maddesi, 4 kilogram metamfetamin maddesi ve 300 gram Eroin Maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde uyuşturucu maddelerinin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi, sokak satıcılarıyla mücadele edilmesi, ayrıca terör örgütlerinin uyuşturucu madde üzerinden finansal kaynak sağlamalarının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
 
Bu kapsamda polis ekipleri, 25 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında kent merkezi ile ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda, 95 kilogram esrar maddesi, 4 kilogram metamfetamin maddesi ve 300 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan 16 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan