Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vali Erin, Telabyad’da Yapılan Çalışmaları İnceledi
Vali Erin, Telabyad’da Yapılan Çalışmaları İnceledi

Vali Erin, Telabyad’da Yapılan Çalışmaları İnceledi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekâtı ile huzur ve güven ortamının hâkim olduğu Telabyad’da bağlı Siluk ve Hamam Türkmen beldelerini ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi. Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erin, vatandaşların evlerine de konuk oldu.
Bölgedeki temaslarına Akçakale’ye yeni atanan Kaymakam Oltan Bayraktar’a hayırlı olsun ziyareti ile başlayan Vali Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte sınırın karşı tarafına geçerek, Telabyad’da yap
Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) birimlerince bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erin, bölge halkından esnaf, çiftçi ve vatandaşlarla görüşerek, talep ve sıkıntılarını dinledi.Telabyad’ın büyük beldelerinden Siluk ve Hamam Türkmen’de sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Erin, Suriye vatandaşlarının evlerine de konuk oldu. Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve beklentilerini dinleyen Vali Erin, sağlık merkezleri ve okulları da ziyaret ederek, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.Telabyad’dayeni yapılan emniyet merkezi, Mahalli Meclis binası ve SUDKOM binalarında incelemelerde bulunan Vali Erin’e, Telabyad Mahalli Meclis Başkanı VailHamdo da eşlik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan