Anasayfa / TÜM HABERLER / ÖZEL HABER / Koronadan sonra iğne atsanız yere düşmez! Urfalılar oraya koşuyor!
Koronadan sonra iğne atsanız yere düşmez! Urfalılar oraya koşuyor!

Koronadan sonra iğne atsanız yere düşmez! Urfalılar oraya koşuyor!

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve etkilerini Şanlıurfa’da da hissettiren koronavirüs salgınından sonra Şanlıurfalı vatandaşlar Aktar Pazarı’nın yolunu tutmaya başladı. Vatandaşlar, Aktar Pazarı’ndan aldıkları bitkisel ilaçlarla bağışıklık sistemini güçlendirerek virüsten korunmaya çalışıyorlar.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisini altına alan koronavirüs salgını etkilerini Şanlıurfa’da da hissettiriyor.
 VİRÜS ETKİLERİNİ ŞANLIURFA’DA HİSSETTİRDİ
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve pandemi haline dönüşen Covid-19 salgını etkilerini Şanlıurfa’da hissettiriyor. Şanlıurfa’da bazı vatandaşlar maske ve hijyen kuralına uyarak virüsten korunmaya çalışırken, bazı vatandaşlar ise virüsten korunmak için bitkisel yollara başvuruyor.
 
AKTAR PAZARI’NIN YOLUNU TUTUYORLAR
Şanlıurfa’da etkilerini hissettiren koronavirüs salgınından sonra çareyi bitkisel ilaçlara bulun vatandaşlar Eyyübiye ilçesi HAşimiye Meydanı içerisinde bulunan Aktar Pazarı’na akın ediyor. Özellikle mevsimlerinde değişmesiyle de Aktar Pazarı’ndaki yoğunluk iki kat arttı.
 
EN ÇOK BUNLAR TERCİH EDİLİYOR
Hem koronavirüs salgını hem de değişen mevsimlerin etkisinde kurtulmak isteyen Şanlıurfalı vatandaşların Aktar Pazarı’nda en çok tercih ettiği ürünler arasında ıhlamur, zerdaçal, zencefil hindistan cevizi yağı, yeşil çay, adaçayı, rezene ve kuşburnu yer alıyor.
 
PAZAR ESNAFI SATIŞLARDAN MEMNUN
Hem koronavirüs salgınından dolayı hem de mevsim geçişlerinden dolayı oluşan yoğunluktan Pazar esnafı da memnun. Vatandaşların bitkisel ilaçlara rağbet ettiğini ifade eden Aktar Pazarı esnafı, “Özellikle koronavirüs salgını ve de mevsimlerin değişmesinden sonra vatandaşlarımız Aktar Pazarı’na gelmeye başladı. Hem virüse hem de mevsim geçişlerinde oluşacak hastalıklara karşı vatandaşlarımız çareyi bitkisel ilaçlarda arıyor. Buraya gelen Şanlıurfalı vatandaşlar daha çok ıhlamur, zerdaçal, zencefil hindistan cevizi yağı, yeşil çay, adaçayı, rezene ve kuşburnu gibi ürünleri daha çok tercih ediyor. Biz de esnaf olarak satışlardan memnunuz” ifade etti.
 
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Sakal Star Türkiye şampiyonu Kaya: Şanlıurfa’yı Avrupa’da temsil edeceğim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Sakal Star Türkiye Şampiyonu Şanlıurfalı Yusuf Kaya, “Şu anda Avrupa’da bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan