Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / DEDAŞ bu seferde kelaynakları üstlendi!
DEDAŞ bu seferde kelaynakları üstlendi!

DEDAŞ bu seferde kelaynakları üstlendi!

(RHA AJANS/RHA) – Yaptığı elektrik kesintileri ile gündeme gelen DEDAŞ bu seferde kendi görevi gibi kelaynakların çoğalması durumunu üstlendi. DEDAŞ’ın bu tutumu ise birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.
Kentte yaptığı plansız kesintiler ile vatandaşı canından bezdiren DEDAŞ bu seferde kelaynakların çoğalmasını üstlendi.
 KELAYNAKLARI ÇOĞALTAN DEDAŞ’MIŞ!
Türkiye’de sadece Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi yakınlarında Fırat vadisinde yaşayan ve nesilleri tükenmek üzere olan kelaynak kuşlarının sayısı alınan tedbirler sayesinde 42’den 285’e yükseldi. Kelaynakların sayısı yükseldi yükselmesine ancak elektrik direğine çektiği teller ile DEDAŞ Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’nün de görevi üstlendi.
HER KESİMDEN TEPKİ YAĞDI
Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda olan kelaynakların çoğalmasını kendisine üstlenen DEDAŞ’ın bu hareketi ise kentte birçok kesimden ve vatandaştan tepki yağdı.
“ÖNCE ELEKTRİĞİ HALLET”
Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda olan kelaynakların çoğalmasını kendisine üstlenen DEDAŞ’ın bu hareketi ise vatandaşların tepkisine de neden oldu. Vatandaşlar, “Yaptığı kesintilere bakmayan DEDAŞ çektiği iki tel ile kelaynakların sayısını çoğalttığını söylüyor. Ama keşke kendi işi olan elektrik kesintilerine de çözüm bulabilse” diyerek DEDAŞ’a tepki gösterdi.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Baydilli’ye Seçim Ofislerinde Vatandaşlardan Tam Destek

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim ofisleri her akşam kendisini destekleyen vatandaşlarla dolarken, Başkan Baydilli bu desteğin yeni dönemde ilçeye hizmet olarak yansıyacağını dile getirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan