Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Bu kulüplere neden yardım yapılmadı? ASKF neden isim bildirmedi!
Bu kulüplere neden yardım yapılmadı? ASKF neden isim bildirmedi!

Bu kulüplere neden yardım yapılmadı? ASKF neden isim bildirmedi!

(RHA AJANS/RHA) – Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi yardımda bulundu. Ancak yardımlardan bazı kulüpler ise muaf tutuldu. Kulüpler aktif olarak var olsa da üyeliklerinin askıya alınması ise yardım engeli olarak gösterildi.
Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine daha önceden 2 bin 900 TL nakdi yardımda bulunmuştu.
BAZI KULÜPLER YARDIMIN DIŞINDA TUTULDU
Büyükşehir Belediyesi yine bu yıl içinde 2 bin 500 TL daha amatör spor kulüplerine nakdi yardımda bulundu. Yardımda bulundu bulunmasına ancak bazı kulüpler bu yardımın dışında tutuldu. Eyyübiye Gençlik Spor, Samakspor, Genç Karakeçililer, Yukarı Göklüspor ve Şanlıurfa Gençlerbirliği dahil olmak üzere 7 kulüp bu yardımında dışında tutuldu.
ASKF İSİM BİLDİRMEDİ Mİ
Büyükşehir Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şubesi’nden amatör spor kulüplerinin listesini istedi. Ancak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şubesi 5 kulübün ismini bildirmedi. Kulüpler aktif olarak bulunmasa da ve bünyesinde onlarca sporcu bulundursa da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şubesi kulüplerin üyeliklerinin askıda olduğunu gerekçe göstererek belediyeye verilen listede isimlerini eklemedi.
KULÜPLER ASKF’YE TEPKİLİ!
Listede isimleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şubesi tarafından bildirilmeyen ve nakdi yardımdan yararlanamayan Eyyübiye Gençlik Spor, Samakspor, Genç Karakeçililer, Yukarı Göklüspor ve Şanlıurfa Gençlerbirliği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şubesi’nin yaptığı bu duruma tepki göstererek Büyükşehir Belediyesi’nin bu mağduriyeti gidermesini istedi. 
DİLEKÇE VERDİLER
Öte yandan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şubesi’nin listede isimlerini bildirmemesine tepki gösteren Eyyübiye Gençlik Spor, Samakspor, Genç Karakeçililer, Yukarı Göklüspor ve Şanlıurfa Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürlüğü’ne dilekçe yazarak mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.
Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yardımdan Şanlıurfa'da 7 amatör kulüp yararlanamadı.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan