Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İHA Urfa muhabiri Bekir Şeyhanlı’nın mutlu günü
İHA Urfa muhabiri Bekir Şeyhanlı'nın mutlu günü

İHA Urfa muhabiri Bekir Şeyhanlı’nın mutlu günü

Şanlıurfa Muhabiri Bekir Şeyhanlı, Diyaliz Teknikeri Kübra Çiftkardaş ile düzenlenen sosyal mesafeli nikah merasimi ile dünya evine girdi.
İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Muhabiri Bekir Şeyhanlı, Diyaliz Teknikeri Kübra Çiftkardaş ile düzenlenen sosyal mesafeli nikah merasimi ile dünya evine girdi.

Şanlıurfa'da uzun yılardır basın sektöründe çalışan İHA Şanlıurfa Muhabiri Bekir Şeyhanlı, hayatını Diyaliz Teknikeri Kübra Çiftkardaş ile birleştirdi. Haliliye Belediyesi Evlendirme Salonunda maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen genç çiftin nikahını, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat kıydı.
Korona virüs (Covid-19) önlemleri altında kıyılan genç çiftin nikah şahitliğini ise İHA Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın ile İHA Şanlıurfa Muhabiri Şinasi İnan yaptı. Atılan imzaların ardından Belediye Başkanı Canpolat tarafından Bölge Müdürü Akın'a verilen genç çiftin aile cüzdanı ise geleneklere uygun olarak geline takdim edildi.
Nikah merasimine, Belediye Başkanı Canpolat’ın yanı sıra İHA Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın, İHA Gaziantep Bölge Haber Müdürü Serhat Demir, Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel medya, temsilcileri çalışanları, kurumların basın birimi temsilci ve personeli ile, ciftin yakınları, arkadaşları katıldı.Nikah çeşitli ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan