Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan beyazgül bir sözünde daha durdu!..
Başkan beyazgül bir sözünde daha durdu!..

Başkan beyazgül bir sözünde daha durdu!..

Büyükşehir Şanlıurfa'yı Akıllı Bisiklet İle Buluşturuyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim öncesinde ne vaad etmişse birer birer yerine getiriyor. GAP ATEM'de düzenlenen Lansman Proje Tanıtım Toplantısında gündeme getirilen "Akıllı Bisiklet Yolu" projesi hayata geçiriliyor.
BAŞKAN BEYAZGÜL: AKILLI BİSİKLET ŞANLIURFA'YA ÇOK YAKIŞACAK
Başkan Beyazgül, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da yapılması planlanan bisiklet yolları ve akıllı bisikletlerin kente çok yakışacağını belirterek "Ne vaad ettiysek birer birer hayata geçiriyoruz. Şanlıurfalıların emanetine ilk günkü gibi sahip çıkıyoruz" dedi.
İLK UYGULAMA GAP VADİSİ 3. ETAPTA HAYATA GEÇİYOR
Büyükşehir Belediyesi Etüt-Proje Daire Başkanlığınca hazırlanan projenin İlk etabı GAP Vadisi 3. Etap parkı içinde 1970 metre uzunluk 4600 m2 alan üzerinde yapılacak. Etaplar halinde hazırlanan çalışmaların tamamlanmasının ardından "Akıllı Bisiklet Projesi" için 20 adet bisiklet 20 adet park yeri, 1 adet kiralama terminali oluşturulacak. Bisiklet kiralamak isteyenler web site, ios ve android telefonlara uyumlu uygulama üzerinden Urfa Kart, abonman kartı ve kredi kartı ile kiralayabilecekler. Arzu eden kendisine ait bisikleti de kullanabilecek.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan