Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Akçakale’de skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yanlış evleri mi yıktılar?
Akçakale’de skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yanlış evleri mi yıktılar?

Akçakale’de skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yanlış evleri mi yıktılar?

(RHA AJANS/RHA) – 14.10.2020 tarihinde Akçakale Belediyesi’nin 14.10.2020 tarih ve 67 sayılı kararı ile Yenişehir Mahallesi 1 Ada 49 Parsel numaralı taşınmaz üzerinde sözde kaçak yapılan evin yıkımı için karar alındı. Ancak belediyenin 49 parsel numaralı taşınması yıkması gerekirken bir skandala imza atarak 59 parsel numaralı taşınmazı yıktığı iddia edildi.
Mehmet Yalçınkaya başkanlığındaki Akçakale Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor.
ONLARCA VATANDAŞ EVSİZ KALDI
Akçakale Belediyesi mahkemenin verdiği yürütme durdurma kararlarını hiçe sayarak daha önce 1 adet olmak üzere 20.10. 2020 tarihinde de 3 adet ev yıktı. Belediyenin yaptığı yıkımdan sonra onlarca vatandaş evsiz kaldı.
BAŞKA YERİ Mİ YIKTILAR?
14.10.2020 tarihinde Akçakale Belediyesi’nin 14.10.2020 tarih ve 67 sayılı kararı ile Yenişehir Mahallesi 1 Ada 49 Parsel numaralı taşınmaz üzerinde sözde kaçak yapılan evin yıkımı için karar alındı. Ancak belediyenin 49 parsel numaralı taşınması yıkması gerekirken bir skandala imza atarak 59 parsel numaralı taşınmazı yıktığı iddia edildi.
İşte Akçakale Belediyesi’nde alınan o encümen kararı:
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan