Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir Emiroğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması
Viranşehir Emiroğlu Mahallesi'nde asfalt çalışması

Viranşehir Emiroğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması

Kış ayları öncesi İlçe merkez ve kırsal mahallelerde hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kış ayları öncesi İlçe merkez ve kırsal mahallelerde hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Emiroglu Mahallesi 1240, 41, 42 ve 43. sokaklarda sathi kaplama asfalt serim çalışmasına başladı. Her şey Viranşehir sloganıyla üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2020 Yılı plan ve program çerçevesinde hem merkez hem de kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi.Başkan Ekinci, Hedeflerinin vatandaşların sıkıntısız ve sorunsuz bir kış mevsimi geçirmeleri olduğunu kaydetti.Hizmet götürmedik, Mahalle, Cadde ve sokak bırakmayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, yapılan ve yapılacak yolların şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan