Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa’da işçiler kaza yaptı:1 ölü,11 yaralı
Şanlıurfa'da işçiler kaza yaptı:1 ölü,11 yaralı

Şanlıurfa’da işçiler kaza yaptı:1 ölü,11 yaralı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre, bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
( RHAAJANS/RHA)- Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre, bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Kaza, Ceylanpınar- Akçakale kara yolu 70'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarım işlerilni taşıyan 63 F 2315 plakalı minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Kazada Çoğu Suriye uyruklu olan işçilerden Hedra Şuveg adlı kişi yaşamını yitirirken, İsa Şuveg, İzeddin Şuveg, Lemis Şuveg, Halid Şuveg, Useme İsa, Muhammed El Hamuz, Taybe El Sayyah, Fatma El Sayyah, Nur El İsa, Ruye Hamid ve Nuha Huseyin ise yaralandı.
Kazada yaralanan tarım işçileri Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan