Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisi’nin Başına Yavuz Getirildi
Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisi’nin Başına Yavuz Getirildi

Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisi’nin Başına Yavuz Getirildi

Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisi’nin Başına Yusuf YAVUZ Getirildi

Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisi’nin Başına Yusuf YAVUZ Getirildi
Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen İPARD programı kapsamında LEADER Tedbirinin Uygulanmasının Desteklenmesi amacı ile Hilvan ilçemizde uygulanacak olan Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisinin başına Yusuf YAVUZ getirildi.
Avrupa Birliğinde 11 yıldır kırsal alanların geliştirilmesi ve kalkındırılması için başarıyla uygulanan LEADER yaklaşımı 2020 yılında Türkiye’de hayata geçirildi.
LEADER yaklaşımı doğrultusunda Hilvan İlçemizin, tarım, turizm, kültürel miras, kırsal toplulukların kapasitelerinin geliştirilmesi, kırsal alanların sosyal, ekonomik ve çevresel olarak iyileştirilmesi amacıyla 25 faaliyet ve 25 proje hayata geçirilecektir.
Bu faaliyet ve projelerle Hilvan’ın dünyaya tanıtılmasına yönelik 3,5 yıl boyunca Hilvan Yerel Kalkınma Stratejisi tarafından tamamı hibe olmak üzere yaklaşık 2,5 milyon TL mali kaynak Hilvan’ın geliştirilmesine ve tanıtılmasına harcanacaktır.
LEADER yaklaşımı kapsamında Hilvan’da yapılacak faaliyet ve projeler ile ilçemiz, Yusuf YAVUZ’ un bilgisi ve deneyimi ile Şanlıurfa’nın vizyon sahibi ilçelerinden birisi haline gelecektir.
Daha önce birçok projenin başında bulunan Yusuf YAVUZ; Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizik Öğretmenliği ve İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden mezun olmuş, SODES kapsamında yürütülmüş olan Merder Eğitim Merkezi koordinatörü olarak çalışmış, Avrupa Birliği İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Hibe ve Tanıtım Eğitimleri konusunda kendisini geliştirmiş ve bilirkişilik yapmıştır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan