Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / RHA Ajans dün yazmıştı! Karaköprü’de Hüseyin Dağ dönemi
RHA Ajans dün yazmıştı! Karaköprü’de Hüseyin Dağ dönemi

RHA Ajans dün yazmıştı! Karaköprü’de Hüseyin Dağ dönemi

(RHA AJANS/RHA) – Misli.com 3.Lig’de mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, önceki gün Ruha Haber Ajansı’nın dile getirdiği gibi Hüseyin Dağ ile anlaşma sağladı.
Karbel Karaköprü Belediyespor ligde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Şanlıurfalı Teknik Direktör Hüseyin Dağ'ı getirdi.
Misli.com 3. lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor ligde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yollarını ayırmıştı. Yapılan teknik direktör arayışlarının sonucunda takımın başına geçtiğimiz yıl da kulübü çalıştıran Şanlıurfalı Teknik Direktör Hüseyin Dağ getirildi.
1 yıldan uzun bir süre kulübü çalıştıran Hüseyin Dağ geçen sezon 20 hafta takımın teknik direktörlük görevini yürüttü. Tecrübeli teknik adam sezon başı göreve gelen ancak kötü sonuçların ardından karşılıklı anlaşılarak yol ayrımına gidilen Mehmet Şansal'ın yerine takımı yönetecek.
RUHA HABER AJANSI DÜN DİLE GETİRMİŞTİ
Ruha Haber Ajansı dün yaptığı haberde Misli.com 3.Lig’de mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor’un teknik direktörlük için Hüseyin Dağ ile prensipte anlaştığını yazmıştı.
İşte Ruha Haber Ajansı’nın önceki gün dile getirdiği o haber:
https://rhaajans.com/haber/5678204/karakopru-belediyespor-o-teknik-adamla-anlasti
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan