Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / ŞİHA-DER Başkanı Dodanlı: Atatürk, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir
ŞİHA-DER Başkanı Dodanlı: Atatürk, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir

ŞİHA-DER Başkanı Dodanlı: Atatürk, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa İnternet Haberciler Derneği (Şihader) Başkanı Ömer Dodanlı, “Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir” dedi.
Şanlıurfa İnternet Haberciler Derneği (Şihader) Başkanı Ömer Dodanlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Dodanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigarı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir.
Atatürk, önderlik ettiği istiklal mücadelemiz, elde ettiği eşsiz zaferler ve milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir liderdir. Bizim de en büyük görevlerimizden biri Atatürk'ün Türk milletine emanet ettiği Cumhuriyet mirasına sahip çıkmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Baydilli’ye Seçim Ofislerinde Vatandaşlardan Tam Destek

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim ofisleri her akşam kendisini destekleyen vatandaşlarla dolarken, Başkan Baydilli bu desteğin yeni dönemde ilçeye hizmet olarak yansıyacağını dile getirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan