Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Urfa fıstığı Türkiye gündeminde! Antep-Urfa sosyal medyada karşı karşıya geldi
Urfa fıstığı Türkiye gündeminde! Antep-Urfa sosyal medyada karşı karşıya geldi

Urfa fıstığı Türkiye gündeminde! Antep-Urfa sosyal medyada karşı karşıya geldi

(RHA AJANS/RHA) – Yıllardır Şanlıurfa-Gaziantep arasındaki fıstık tartışması bu seferde sosyal medyada Türkiye gündemine taşındı. Şanlıurfalılar fıstığın Urfa’ya ait olduğunu savunurken, Gazianteplilerde fıstığın Antep şehrine ait olduğunu ifade etti.
Yıllardır Şanlıurfa-Gaziantep arasındaki fıstık tartışması bu seferde sosyal medyada Türkiye gündemine taşındı. Şanlıurfalılar fıstığın Urfa’ya ait olduğunu savunurken, Gazianteplilerde fıstığın Antep şehrine ait olduğunu ifade etti.
Şanlıurfa ve Gaziantep arasında yıllardan bu yana süregelen fıstık tartışması bu seferde sosyal medyaya taşındı.
 
TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU
Şanlıurfa ve Gaziantep arasında yıllardan bu yana süregelen fıstık tartışması bu seferde sosyal medyaya taşındı. Sosyal medya uygulaması Twitter’de #UrfaFıstığı hastaghı saatler içinde TT (trend topic) oldu. Hastaghla ilgili saatler içinde binlerce tweet atıldı.
 
URFALILAR “FISTIK URFA’NINDIR” DEDİ
Saatler içinde Türkiye gündemine giren ve binlerce tweetin atıldığı #UrfaFıstığı hastaghına Şanlıurfalı vatandaşlarda binlerce tweet attı. Şanlıurfalı vatandaşlar fıstığın en çok üretildiği ilin Şanlıurfa olduğunu ifade etti.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Suruç Belediyesi’nde Fatura Skandalı: İddialar Naylon Faturaları Ortaya Koyuyor

Suruç'ta, yerel seçimler sonrasında görevden alınan Suruç kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş döneminde yapılan ihalelerle ilgili çarpıcı iddialar ortaya çıktı. Yeni belediye yönetimi, Güneş döneminde yapılan alımlarla ilgili bir inceleme başlattı ve birçok faturanın naylon çıktığı iddialarını ortaya attı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan