Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Koronavirüs salgınında durum kötüleşiyor! Vaka ve vefat sayısı rekor kırdı
Koronavirüs salgınında durum kötüleşiyor! Vaka ve vefat sayısı rekor kırdı

Koronavirüs salgınında durum kötüleşiyor! Vaka ve vefat sayısı rekor kırdı

(RHA AJANS/RHA) – Ülkemizde koronavirüs kaynaklı vaka ve vefat sayısında yine rekor kırıldı. 24 Kasım günü hasta sayısı 7381 olarak açıklandı. Böylece toplam hasta sayısı 460 bin 916'ya ulaştı. 161 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 12 bin 672'ye çıktı.
Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 24 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 7381 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 161 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 672, toplam hasta sayısı ise 460 bin 916 yükseldi.
GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 3678 OLDUSon 24 saatte tedavisi tamamlanan 3678 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 381 bin 569 yükseldi. Toplam test sayısı 17 milyon 568 bin 973, ağır hasta sayısı ise 4543 yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,4 oldu.
GÜNLÜK HASTA VE VEFAT SAYISI YİNE REKOR KIRDITürkiye'de bugün, koronavirüsün ilk görüldüğü 11 Mart'tan bu yana en fazla hasta ve vefat sayısının görüldüğü gün olarak kayıtlara geçti.
BAKAN KOCA, AĞIR HASTA SAYISINA DİKKAT ÇEKTİBakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün tespit edilen 7.381 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 4.543'e ulaştı. Salgının seyrini değiştirmek elimizde. Aldığımız tedbir ve kısıtlamaların daha iyi ve hızlı netice vermesi için desteğiniz şart. Zorunlu olmadıkça kalabalıklardan uzak durun" ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan