Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Şanlıurfa’da 12 yeni Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı
Şanlıurfa'da 12 yeni Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı

Şanlıurfa’da 12 yeni Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa ilçelerinde 12 eski Aile Sağlığı Merkezi yıkılarak sağlık hizmetlerini modern imkânlarla almaları adına yenileri tamamlanarak hizmete açıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde 12 eski Aile Sağlığı Merkezi yıkılarak sağlık hizmetlerini modern imkânlarla almaları adına yenileri tamamlanarak hizmete açıldı.
İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. M. Emre Erkuş yaptığı açıklamada “Şanlıurfa ilçelerimizdeki 12 yerleşim yerinde 40-50 yıllık eski binalarımızın yıkılarak yerlerine yenisi modern imkânlarla donatılarak hizmet vermeye başlamıştır. Sağlık yatırımlarımız hastalarımızın, vatandaşlarımızın ve sağlık personellerimizin daha iyi imkânlarla daha güzel ortamlarda hizmet vermesi adına yapılmaktadır. Sağlık yatırımları ve hizmetlerimiz herhangi bir ayrım gözetmeksizin şehrimizin en ücra köşesine kadar götürülmektedir. Aile Sağlığı Merkezlerimizin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA, Sağlık Bakanlığı Yetkililerimiz, Şanlıurfa Valimiz Abdullah ERİN ve Şanlıurfa Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan