Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Siverek Belediyesi yeni başkanı Ayşe Çakmak oldu
Siverek Belediyesi yeni başkanı Ayşe Çakmak oldu

Siverek Belediyesi yeni başkanı Ayşe Çakmak oldu

Siverek Belediyesi eski başkanı Şeyhmus Aydın’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesinin ardından olağan üstü toplanan meclis yeni başkanını belirledi.

Siverek Belediyesi Meclis Salonunda Perşembe günü saat 10.00’da olağanüstü toplanan meclis üyeleri, 3 tur sonunda Ayşe Çakmak’ı yeni belediye başkanı olarak seçti.
Son turda 24 meclis üyesinin oyunu alan Ayşe Çakmak, Siverek Belediyesinin yeni başkanı oldu.
İlçe tarihinde ilk olarak kadın belediye başkanı seçilen Ayşe Çakmak, belediye meclis üyelerine teşekkür ederek şunları kaydetti: “Değerli meclis üyeleri arkadaşlarım demokrasi şölenini bize yaşattığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Siverek’in kaderiyle alakalı önümüzdeki belli bir dönemi birlikte yaşayacağız. Hangi parti temsilcisi olursa olsun fikirleri bizim için çok değerlidir. Bu yolda birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Grup arkadaşlarıma dava arkadaşlarıma bana verdikleri destelerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine de değinen yeni başkan Çakmak, “Dün Cumhurbaşkanımızın bizi kabulünde ilçemizin sorun ve sıkıntılarını kendilerine ilettik. Şunu belirtmek isterim ki Siverek’imizi güzel günler bekliyor.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan