Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfa Deva Partisi’nden Açıklama
Urfa Deva Partisi'nden Açıklama

Urfa Deva Partisi’nden Açıklama

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikası Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın Şanlıurfa’da meydana gelen otobüs vakasına ilişkin bir açıklama yaptı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Belsan AŞ’ye ait yolcu otobüsünün Seyrantepe istikametinden toplama merkezi istikametine seyri sırasında Çardaklıkaya Bulvarı üzerindeki dik yokuştan inerken asfalta saplanmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikası Başkanı İbrahim Halil Aydın sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 
“Şanlıurfa Maşuk… Bir Şehir düşünün 6 ay önce yapılan yolun hali bu… Zemin eğim hesaplaması yapılmadan yol yapılırsa olacağı budur. İyi ki DEVA var” dedi.
Paylaşım sonrası birçok beğeni ve yorum alan bu paylaşım üzerine bir açıklama yapan Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikası Başkanı İbrahim Halil Aydın şunları belirtti: “Şehirler medeniyetin göstergesidir. Medeniyetin göstergesi de yerel yönetimlerdir. Vatandaş olarak en büyük hakkımız daha temiz, daha ferah, daha rahat bir şehirde yaşamaktır. Bu hak en doğal ve tabii hakkımızdır. 
Ancak son dönemlerde yaşanan ‘ben yaptım oldu’ ‘benim yaptığım doğru’ anlayışından ötürü işin ehline danışılmadan, öncesi ve sonrası düşünülmeden alınan kararların nelere mal olabileceğini hep birlikte yaşıyoruz. 
Acı olan şu ki bugün alınan yanlış kararların nihai sonucunu henüz görmedik. Temennimiz elbette görmemektir. Ancak bu yanlışlar ile devam edilecek olur ise maalesef ki çok değil birkaç yıl sonra şehrimiz çok ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalacaktır. Mimari yanlışlardan tutunda, yol yapımındaki yanlışlara kadar, verimli tarım arazilerin konut arazisine çevrilmesine kadar birçok yanlış sayılabilir. Bu şehri düşünen, bu şehir için çalışan, çaba sarf eden biri olarak diyorum ki; gelin hep birlikte elele verelim bu şehre yazık etmeyelim. Zira geçen her bir gün, alınan her bir karar, tarım arazisine dökülen her bir çimento harcı geleceğimizi yok etmektedir.
Biz DEVA Partisi olarak; bu şehir için alınacak her doğru kararı alkışlayacağımızı bildirir, alınacak her yanlış kararında karşısında yine bu şehrin menfaati için siper olacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan