Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kavga aileyi evinden etti! Yoksulluk içinde yaşam mücadelesi veriyorlar
Kavga aileyi evinden etti! Yoksulluk içinde yaşam mücadelesi veriyorlar

Kavga aileyi evinden etti! Yoksulluk içinde yaşam mücadelesi veriyorlar

(RHA AJNAS/RHA) – Şanlıurfa’da komşu aile yaşanan kavgadan dolayı Yürücü Ailesi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Yürücü Ailesi hayırsever ve yetkililerden kendilerinin uzanacak yardım elini bekliyor.
Haziran ayında Haliliye ilçesine bağlı Dikme Mahallesi’nde Yürücü Ailesi ile Kara Ailesi arasında kavga çıktı. Meydana gelen kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi ise yaralanmıştı.
 
İLE GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALDI
Yürücü Ailesi’nin iddiasına göre, meydana gelen kavgadan sonra karşı aile kendilerine baskı uyguladı. İddiaların ardı arkası kesilmezken, Yürücü Ailesi’nin iddiasına göre, evlerini yıktılar, ekinlerini yıktı ve Yürücü Ailesi Viranşehir’e göç etmek zorunda kaldı.
 
KİMSE YARDIM ETMEDİ Mİ?
Dikme Mahallesi’nden göç eden Yürücü Ailesi Viranşehir ilçesine bağlı Binekli Mahallesi’ne göç etmek zorunda kaldı. Aile göç etti etmesine ama aile için asıl zorluk göç ettikten sonra başladı.
Göç eden aile barakayı andıran bir evde yaşam mücadelesi veriyor. Ailenin iddiasına göre, ne bir yetkili ne de bir kurum kendisine yardım eli uzattı. Yürücü Ailesi hayırsever ve yetkililerden kendilerinin uzanacak yardım elini bekliyor.
 
EV DENEN YERDE ZORLU HAYAT MÜCADELESİ
Barakayı andıran 10 metrelik bir alanda bütün ihtiyaçlarını karşılayan Yürücü Ailesi kendilerine kimsenin yardım etmediğini ve defalarca yetkili mercilere dilekçe verdikleri halde dönüş alamadıklarını ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan