Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Akçakale Çevreyolu’nda otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü,5 yaralı (GUNCELLENDİ)
Akçakale Çevreyolu’nda otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü,5 yaralı (GUNCELLENDİ)

Akçakale Çevreyolu’nda otomobil ile kamyon çarpıştı: 1 ölü,5 yaralı (GUNCELLENDİ)

(RHA AJANS/RHA) – Akçakale Çevreyolu üzeri Gaziantep istikametinde otomobil ve kamyonun çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, akşam saatlerinde, TOKİ- Akçakale çevre yolunda meydana geldi. İlçe merkezine giden Halil Can Demir'in kullandığı 07 AKJ 697 plakalı otomobile, Hasan Şuşan yönetimindeki 63 AAF 110 kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil hurdaya dönerken, sürücüsü Halil Can Demir ve yanındaki 5 kişi yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan 6 kişi, kent merkezinde bulunan hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Halil Can Demir, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.
Demir'in cesedi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp kurumu morguna kaldırıldı.Polis ekiplerince gözaltına alınan kamyon sürücüsü Hasan Şuşan, Eyyübiye İlçe Polis Merkezi'ne götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan