Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kedi Evi Projesini Hayata Geçirdi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kedi Evi Projesini Hayata Geçirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kedi Evi Projesini Hayata Geçirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sokak kedilerinin barınması ve beslenmesi için Kedi Evi Projesini hayata geçirdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kendi sanat atölyelerinde üretilen eskiyen otomobil lastikleri ile yapılan kedi evleri sokak kedilerini kışın soğuktan yazın sıcaktan koruyacak.
 HAYVAN DOSTU BİR BELEDİYE
 Şanlıurfa’da yaşayan her canlının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi’nin 32hayata geçirdiği kedi evleri içerisinde kedi maması ve su bulunacak. Sokakta yaşayan canlıları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi, kedi evlerini şehrin belirli bölgelerine yerleştirmeye başladı.
 ŞANLIURFA GENELİNDE YAYGINLAŞTIRILACAK
 Kentin birçok noktasına yerleştirdiği kedi evleri ile sahipsiz sokak kedilerine yeni bir yuva kuran Büyükşehir Belediyesi’nden ekipler ve gönüllülerden oluşan ekiplerin de katılımıyla vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda kedi evleri kent genelinde daha da yaygınlaştırılacak.
 HAYVAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTULACAK
 Sahipsiz hayvanların beslenmesi için iyi niyetle bırakılan artık ev yemeklerinin, tam tersine bozulma riski nedeniyle hayvan sağlığını tehdit ettiğini ve çevre kirliliği yarattığını vurgulayan ekipler kedi evlerinin önüne bıraktıkları kaplara kuru mama ve su koyarak yemek artığı yerine mama tercih ediyor.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan