Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’da 25 transfer ve 3 hocanın maliyeti ne kadar? Kamuoyu merak ediyor
Şanlıurfaspor’da 25 transfer ve 3 hocanın maliyeti ne kadar? Kamuoyu merak ediyor

Şanlıurfaspor’da 25 transfer ve 3 hocanın maliyeti ne kadar? Kamuoyu merak ediyor

(RHA AJANS/RHA) – Sezona 25 futbolcu transfer ederek başlayan ve 2 hoca gönderip şu anda 3’üncü hoca ile yola devam eden Şanlıurfaspor’da kötü gidişat devam ediyor.
Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor adım adım 3.Lig'e ilerliyor.
SEZONA 25 FUTBOLCU İLE BAŞLADI
Transfer yasağı kalkan ve sezona “ligde kalma” parolası ile başlayan Şanlıurfaspor, şu sıralar adeta parolasından uzak kalmış görünüyor. Ligin son sırasında yer alan ve sadece 2 puanı bulunan Şanlıurfaspor’un ligde kalmak için işi hiç kolay görünmüyor. Bilindiği üzere Şanlıurfaspor, sezona 25 futbolcuyu transfer ederek başlamıştı.
2 HOCA GİTTİ!
Sezona 25 futbolcu ile başlayan Şanlıurfaspor teknik direktörde de bir türlü dikiş tutturamadı. Yeni sezona eski hocası Mustafa Kemal Kılıç ile başlayan Şanlıurfaspor sonrasında Tolga Doğantez ile el sıkışmıştı. Alınan kötü sonuçlardan sonra Tolga Doğantez ile yollar ayrılmış ve takımın başına Mustafa Alper Avcı getirildi.
OYUNCU VE HOCALARA NE KADAR PARA ÖDENDİ
25 futbolcu ile sezona başlayan, 2 hoca gönderip şu anda 3’üncü hoca ile yola devam ede Şanlıırfaspor’da asıl merak edilen ise 25 futbolcuya ve gönderilen hocalara ne kadar para ödendiği. Kent kamuoyu ve spor camiası 25 futbolcuya ve gönderilen hocalara ne kadar para ödendiğinin açıklanmasını istiyor.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan