Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / İl Sağlık Müdürü Erkuş açıkladı: Bütün hastanelerimiz pandemi hastanesidir
İl Sağlık Müdürü Erkuş açıkladı: Bütün hastanelerimiz pandemi hastanesidir

İl Sağlık Müdürü Erkuş açıkladı: Bütün hastanelerimiz pandemi hastanesidir

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr.Emre Erkuş, “Bütün hastanelerimiz pandemidir. Sadece Ursu Hastanesi’ni pandemi hastanesi yapalım diye bir şey yok. Tüm hastanelerimiz zaten pandemi hastanesidir. Yoğun bakım ihtiyacımız olabilir diye oraya kiraladık” dedi.
Paşabağı'nda bulunan Özel Ursu Hastanesi binası yaklaşık 3 ay önce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kiralanmış ve Covid -19 yoğun bakımı için kullanılacağı açıklanmıştı. 
OLASI BİR DURUMA HAZIRLIK İÇİN KİRALANDI
Kamuoyunda çıkan yanlış algı sonucu, Ursu Hastanesi’nin Pandemi Hastanesi olacağı anlaşılmış ve Ursu Hastanesi’nin sadece Covid-19 vakalarına bakacağı sanılmıştı. Ancak Ursu Hastanesi’nin kış ayında oluşacak olası bir riske karşı kiralandığı ve şu anda da ek bina olarak kullanıldığı öğrenildi.
ŞU ANDA EK BİNA OLARAK KULLANILIYOR
Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr.Emre Erkuş, kentteki her hastanenin pandemi hastanesi şeklinde donatıldığını ve Ursu Hastanesi’nin de olası bir vaka artışı için kış ayı düşünülerek kiralandığını ancak şu anda da böyle bir durumun söz konusu olmadığı için ek bina olarak kullanıldığını ifade etti.
“TÜM HASTANELERİMİZ ZATEN PANDEMİ HASTANESİDİR”
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr.Emre Erkuş, tüm hastanelerin pandemi hastanesi şeklinde donatıldığını ifade ederek, “Bütün hastanelerimiz pandemidir. Sadece Ursu Hastanesi’ni pandemi yapalım diye bir şey yok. Tüm hastanelerimiz zaten pandemi hastanesidir. Yoğun bakım ihtiyacımız olabilir diye oraya kiraladık. Biliyorsunuz bürokratik işlemleri ve kiralanması 3-4 ay sürdü. Önceden kışa hazırlık olsun diye kiraladık. Olası bir kış ayında pik olursa diye kiraladık. Yine olası bir durum olursa elimizde olmuş olacak” dedi.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan