Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlurfaspor taraftarları: 3.Lig’e gidiyoruz ne güzel günleri
Şanlurfaspor taraftarları: 3.Lig’e gidiyoruz ne güzel günleri

Şanlurfaspor taraftarları: 3.Lig’e gidiyoruz ne güzel günleri

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor bugün deplasmanda karşılaştığı Niğde Anadolu FK ile 2-2 berabere kalarak puanını 3’e yükseltti. Şanlıurfaspor resmi hesabından maç sonunda yapılan #GuzelGunlerYakindir paylaşımına Şanlıurfasporlu taraftarlar tepki gösterdi.
Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzmeye devam eden Şanlıurfaspor adım adım 3.Lig’e ilerliyor.
 
Şanlıurfaspor bugün deplasmanda karşılaştığı Niğde Anadolu FK ile 2-2 berabere kalarak puanını 3’e yükseltti. 5 maçtır takımın başında bulunan Mustafa Alper Avcı’da ilk puanını almış oldu.
Maç sonunda Şanlıurfaspor resmi sosyal medya hesabından #GuzelGunlerYakindir paylaşımı yapıldı. Paylaşım yapıldı yapılmasına ancak Şanlıurfasporlu taraftarlar yapılan paylaşıma tepki gösterdi.
İşte o tepkiler:
Davut D Ceylan: Abin kendini mi kandırıyorsun kardeşim Artık bizi kandıramazsınız biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz şu anda ikinci yarı bile yani takımında yer alamayan oyuncuları getirecekler bu çok açık ve net
Mehmet Akgül: Lig başındayken bazı yöneticiler bizim hedefimiz şampiyonluk en azından play off diyorlardı ne oldu şimdi ise güzel günler yakın mı diyorlar hiç inancımız kalmadı. İkinci yarı eğer sağlam futbolcular alınmazsa görülür ki bu takım bu sene düşecek
İlyas Tuğbay: Siz rüya görüyorsunuz bence
Ahmet Apakan: Vay be Urfaspor puan aldı. Şampiyon Urfa
 
Mehmet Alemdar: Kesin şampiyon olur
Özgür Yaşam: 3 lige gidiyoruz ne güzel günleri
Hakan Bostancı: Urfa puan aldı dünya yıkılabilir dikkatli olun
İsmail Bayhoca: Admin öyle deme gülmem geliyor
 İşte Şanlıurfaspor'un maç sonunda yaptığı o tepki çeken paylaşım:

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan