Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / DP’li GİK Üyesi Karakeçili’den yeni yıl mesajı
DP'li GİK Üyesi Karakeçili'den yeni yıl mesajı

DP’li GİK Üyesi Karakeçili’den yeni yıl mesajı

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakaçeli, 2021 yılı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakaçeli, 2021 yılı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Başkan Karakeçili, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“ Dünya’yı adeta kabusa saran Covid_19 virüslü 2020 yılını geride bırakmış durumdayız. Sorunların daha da ağırlaştığı, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ağır bedellerin ödendiği bir yıl oldu. 2020 yılında birçok genel ve yerel sorun gündemi meşgul etti. Bunlar artık içinden çıkılmaz hale gelen sorunlar idi. Bir yandan ekonomi bir yandan ise Dünyanın etkisi altına alan virüs ile mücadele etmeye devam edilmektedir. Bunların yan sıra Ülkemizde sıkça rastlanan kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik şiddet, istismarlar bir türlü önlenemiyor. İnşallah bu tür benzer olayları 2021 yılında rastlanmamaya ümit ediyoruz. 2021 yılında yine her zaman olduğu gibi zamlı bir başlangıç yaptık.2021’de dünyamız, Türkiye’miz ve Şanlıurfalı hemşerilerimiz adına umutların çoğaldığı, barışın ve huzurun egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği, akan kan ve gözyaşlarının artık tarihe karıştığı bir yıl olmasını diliyorum. Cumhuriyetin temel değerleriyle güçlendirilmiş, kurum ve kurallarla işleyen tam ve eksiksiz bir demokrasi istiyoruz."

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Gülpınar, Çubukçu hanı ve Hacı Kamil konağında incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, tarihi Çubukçu Hanı ile Hacı Kamil Konağında yürütülen çalışmaları inceledi. Tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edilen konak ve hanlar kent turizmine kazandırılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan