Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa Oduncular Odası Başkan Vekili Kırmızı’dan yeni yıl mesajı
Şanlıurfa Oduncular Odası Başkan Vekili Kırmızı'dan yeni yıl mesajı

Şanlıurfa Oduncular Odası Başkan Vekili Kırmızı’dan yeni yıl mesajı

(RHA AJANS/RHA)-Şanlıurfa Oduncular Odası Başkan Vekili Aziz Kırmızı, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa Oduncular Odası Başkan Vekili Kırmızı, yeni yıl dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Kırmızı, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı;
“ 2020 yılı, tüm dünyayı sarsan krizlere, doğal afetlere ve giderek büyüyen koronavirüs salgınına sahne oldu. Nedeni ve kaynağı ne olursa olsun yaşadığımız her olay, bizi birbirimize daha da kenetledi. Her zaman olduğu gibi; mazlumun ve mağdurun yanındaki duruşumuzdan, ekonomik ve toplumsal istikrar hedefimizden hiç sapmadık. Siyasi, ekonomik ve sosyal politikalarımızda, yatırımlarımızda ve özellikle salgınla mücadelemizde ortaya koyduğumuz dik ve kararlı duruşumuzla, her zorluğun üstesinden gelebilen Türkiye'yi tüm dünyaya gösterdik. Gördük ki; başımıza salgın, deprem, terör, hangi müsibet gelirse gelsin, hangi hain girişimle kuşatılmış olursak olalım, milletimiz ve devletimiz ele ele oldukça sırtımız yere gelmez.”
Yaşanan koronavirüs salgınının tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de neredeyse bir yıldır büyük sıkıntılar doğurduğunu belirten Kırmızı, 2021 yılında bu virüsün kökünü kazıyarak tüm yaraları saracak güçte olduğumuzu söyledi. Kırmızı, mesajını “2020 yılının başından itibaren Bakanlığımız ve devletimizin ilgili tüm kadroları ile sürdürdüğümüz bu büyük mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarımızdır. Geride bıraktığımız yıla onların ve bilim insanlarımızın fedakarlıkları, emekleri damgasını vurdu. 2021'i karşılarken, salgının etkilerinin giderek azalıyor olması umut verici. İnşallah, kısa sürede tüm izlerini yok edecek ve bu belayı da tamamen arkamızda bırakmış olacağız. Geleceğe umut ve güvenle bakmamızın yegane gücü, birliğimizdir. 2021 yılı, inanıyoruz ki; bu güçle çok daha büyük adımlar atacağımız, yeni yatırım ve gelişmelere imza atacağımız bir yıl olacak. Bu duygu ve düşüncelerle karşıladığımız yeni yılın tüm dünyaya, ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Halfeti’nin Devasa Borcu Dudak Uçuklattı

"Doğunun Bodrum'u" olarak bilinen Halfeti ilçesinde şok bir borç açıklaması yapıldı. İlçenin toplam borcunun 460 milyon liraya ulaştığı belirtildi. Halfeti'nin turistik cazibesi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekmesine rağmen, bu kadar büyük bir borcun ortaya çıkması şaşkınlık yarattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan