Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül Aşevinde ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldi
Beyazgül Aşevinde ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldi

Beyazgül Aşevinde ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yıllardır Şanlıurfa’da dar gelirli ailelere yönelik yardımda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL AŞEVİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yıllardır Şanlıurfa’da dar gelirli ailelere yönelik yardımda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti.
Burada sürdürülen çalışmalar hakkında Aşevi yetkilisi Ali Topal’dan bilgi alan Başkan Beyazgül, yardım almaya gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarla sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda dağıtan Başkan Beyazgül, hayırseverleri aşevine destek vermeye davet etti.
Yakın zamanda hayatını kaybeden Abdulaziz Kutluay için de tekrar taziyelerini ileten Başkan Beyazgül, Aziz Hocama rahmet diliyorum. Vatandaşlarımızın da gönlünü ve dualarını almasını Allah bize nasip etsin’’ dedi.
Başkan Beyazgül, ‘’ Bugün yeni yılın ilk gıda yardımını verdik, bu gıda paketinde etten tutun da bulguruna kadar her şey tamam. Belediyelerimizle Ali hocamızla istişare ederek eksikliklerini gideriyoruz. Buraya gelen vatandaşlarımızın gidecek bir yerleri yok, çalışacak imkânları yok, isteyecek kimseleri yok bu vatandaşlarımıza sahip çıkılmadığı takdirde bu şehrin vebali hepimizin üzerinde olacaktır. Bizler şehrin yöneticileri olarak elimizden gelen tüm çabayı sergiliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın da paylaşmak kardeşliktir duygusuyla yardımlarda bulunmalarını takdirle karşılıyoruz. Destek veren tüm hayırseverlerden Allah razı olsun’’ diye konuştu.
Aşevi sorumlusu Ali Topal ise, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum derneğimize gelerek bizleri ziyaret ettiler, çalışmalarımıza katkı sağlamışlardır. Yardım eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ şeklinde konuştu.
Ayrıca, İhtiyaçları hayırseverler tarafından karşılanan aşevinde çeyrek asırdır ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda, giyecek ve sıcak yemek yardımında bulunuluyor.
 
.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan