Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / 11’inci Adana Maratonu’na Kasaptaşı atletleri damga vurdu
11’inci Adana Maratonu’na Kasaptaşı atletleri damga vurdu

11’inci Adana Maratonu’na Kasaptaşı atletleri damga vurdu

(RHA AJANS/RHA)-Adana'da düzenlenen 11. Kurtuluş Yarı Maratonuna Şanlıurfa Kasaptaşı atletleri damga vurdu.
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü anısına düzenlenen ve bu yıl “Sağlık Emekçileri İçin Kurtuluşa Koşuyoruz” temasıyla hayata geçirilen 11. Kurtuluş Yarı Maratonu koşuldu.
Korona virüs tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda sporcuların alındığı yarı maratona Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 800 sporcu katıldı.
Başlangıç noktası Seyhan ilçesi Fuzuli Caddesi olan koşunun startını Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Cintımar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bürokratları, Atletizm Federasyonu İl Temsilciliği yöneticileri ile Büyükşehir bürokratları yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı açılış töreninde, sporcular yarışa maskeleriyle başlaması konusunda titizlikle ve defalarca uyarı yapıldı.
Renkli görüntülerin yaşandığı maraton yarışında, çeşitli kategorilerde dereceye giren sporculara, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, toplam 107 bin lira ödül dağıtıldı.
Yarışta 69 sporcu ile katılan Kasaptaşı gençleri 21 KM'lik maratonu tamamlayarak büyük bir başarıya imza attılar, Erkekler kategorisinde Şanlıurfa Kasaptaşı gençleri sporcusu Av.Salih Yıldız ikincilik ödülünü aldı.
Kasaptaşı gençleri kurucusu ve hocası Süleyman Hicri Ruha Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Şanlıurfa kasaptaşı gençleri pandemi sürecinde tüm spor branşlarının faaliyetlerine ara verdiği bir süreçte dur durak demeden çalıştık.Şanlıurfa'da isot ve fıstık yarışmalarını başarıyla yaptık. Kasaptaşı gençleri pandemi sürecinde maske mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hergün kasaptaşı parkında, cumhuriyet parkında ve GAP vadisi parkurunda koşu faaliyetlerine devam etti.Bu süreçte yüzlerce üyeye ulaştık.Spor yapmaları hususunda öncülük ettik. Gönüllü atletizm faaliyetlerini yürüttük.Bu faaliyetlerin bugünlere gelmesinde büyük emek veren eski atletizm il temsilcisi Av.Salih YILDIZ bugün Adana'da yapılan 21 km yarı maraton koşusunda kendi kategorisi olan Masterler'de 2. olarak tarihe geçti.Kasaptaşı gençleri bugün 69 kişilik kafile ile Adana yarı maraton koşusunda yerlerini almışlardır.Şanlıurfa'dan Adana yarı maraton koşusuna katılan tüm atletler bu maratonu Şanlıurfa kasaptaşı gençleri pandemi sürecinde tüm spor branşlarının faaliyetlerine ara verdiği bir süreçte dur durak bilmiyor.Şanlıurfa'da isot ve fıstık yarışmalarını başarıyla yapan kasaptaşı gençleri pandemi sürecinde maske mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hergün kasaptaşı parkında, cumhuriyet parkında ve GAP vadisi parkurunda koşu faaliyetlerine devam etti.Bu süreçte yüzlerce üyeye ulaşan "Süleyman HİCRİ" hoca aynı zamanda kasaptaşı gençlerine yaşam koçu olarak da büyük hizmetler yaptı. Süleyman HİCRİ hoca bu atletizm faaliyetlerini gönüllü olarak yaptı.Bu faaliyetlerin bugünlere gelmesinde büyük emek veren eski atletizm il temsilcisi Av.Salih YILDIZ bugün Adana'da yapılan 21 km yarı maraton koşusunda kendi kategorisi olan Masterler'de 2. olarak tarihe geçti.Kasaptaşı gençleri bugün 69 kişilik kafile ile Adana yarı maraton koşusunda yerlerini almışlardır.Şanlıurfa'dan Adana yarı maraton koşusuna katılan tüm atletler bu maratonu tamamladı. gençleri olarak Adana'da Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil ettik."Dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan