Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan’da stabilize yol çalışmaları devam ediyor
Hilvan’da stabilize yol çalışmaları devam ediyor

Hilvan’da stabilize yol çalışmaları devam ediyor

Hilvan’da stabilize yol çalışmaları programlı bir şekilde devam ediyor.
Hilvan’da stabilize yol çalışmaları programlı bir şekilde devam ediyor.
Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan stabilize yol yapım çalışmaları ulaşım sorunu yaşayan vatandaşları memnun etti.
Ulaşımı geliştirme çalışmaları kapsamında Bağlar Mahallesi'nde çalışmaları yürüten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları ve vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak ulaşım sorunlarını çözüyor.
Her geçen gün gelişen ve nüfus’un giderek arttığı Bağlar Mahallesi'nde, üst yapı yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, " 2021 yılı çalışma programı kapsamında mevsimsel şartlardan dolayı ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla ilgili yerlerde inceleme yaptıktan sonra yeni yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını başlattık. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve vatandaşlarımızın daha modern daha güvenli imkanlarda ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalarımız ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan programlı bir şekilde devam edecek’ sözlerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan