Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa Şehir hastanesi 2021 yatırım listesinde
Şanlıurfa Şehir hastanesi 2021 yatırım listesinde

Şanlıurfa Şehir hastanesi 2021 yatırım listesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan "2021 Yılı Yatırım Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı. Programda Şanlıurfalılar'ın merakla beklediği şehir hastanesi de yatırım listesinde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan " 2021 Yılı Yatırım Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı. Programda Şanlıurfalılar'ın merakla beklediği şehir hastanesi de yatırım listesinde yer aldı.
2021 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Programda, merkezi yönetim bütçesi kapsamındaki kuruluşlar, KİT, özelleştirme kapsamındaki kuruluşlar, döner sermayeli kuruluşlar ve sosyal güvenlik kuruluşlarının projeleri yer aldı. Mahalli idarelerin ise yalnızca dış kredi ile finanse edilen projelerine programda yer verildi.
Yatırım programında Şanlıurfa'da uzun bir süreden bu yana yapımı beklenen Şanlıurfa Şehir Hastanesi de resmi gazetedeki mükerrer sayısında yer aldı.
ŞEHİR HASTANESİ MALİYETİ NE KADAR?
İnşaat Alanı: 436 bin 172 metrekare alan üzerinde kurulacak olan Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin 2 milyar 144 milyon TL’ye mal olacağı belirtildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Kumbaralarını Filistin İçin Bağışladılar

Şanlıurfa Birecik İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan