Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / İş İnsanı Yaşar:Yeni İl Başkanı Urfa’nın Sorunlarını bilen biri olmalı
İş İnsanı Yaşar:Yeni İl Başkanı Urfa'nın Sorunlarını bilen biri olmalı

İş İnsanı Yaşar:Yeni İl Başkanı Urfa’nın Sorunlarını bilen biri olmalı

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanının İstifasının Ardından Açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.Bir Açıklamada İş İnsanı Abdurrahman Yaşar’dan geldi.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanının İstifasının Ardından Açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Bir Açıklamada İş İnsanı Abdurrahman Yaşar’dan geldi.
Şanlıurfanın Tanınmış İş insanı Abdurahman Yaşar,Ak Parti İl Başkanı Bahhattin Yıldız’ın İstifası’nın ardından Şanlıurfa halkı hak ettiği hizmeti artık alması gerektiğine inanarak bir açıklamada bulundu.
Abdurrahman Yaşar açıklamasında; siyasetçiler belirlenen noktada herzaman Misafir olduklarını unutmamalıdır lar .Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız geçtiğimiz günlerde istifasını genel merkeze sunmuş tu .Kendisine Şanlıurfa ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum”dedi.
ŞANLIURFA’DA İL BAŞKANI OLMAK OLDUKÇA ÇETİNDİR.
Şanlıurfalı iş İnsanı Abdurrahman Yaşar Belirlenecek olan adayın ortak bir kararla belirlenmesi gerektiğini şu sözlerle ifade etti;'Şanlıurfa nüfus olarak diğer şehirlerden daha fazla olduğu için Şanlıurfa’da İl Başkanı olmak oldukça zordur.Dolayısıyla Şanlıurfa Memleket sevdalısı ,ruhunu halka adamış cansiperane çalışan,halkın sorunlarıyla iç içe olup ,Sorunlara çözüm odaklı yaklaşıp yeniliklere açık Bir il Başkanını Hak ediyor. Halkımızı ötekileştirilmeyen bir Yönetim olması elzemdir.Bizler insanları olarak sayın Cumhurbaşkanımız’a,Sayın Milletvekillerimize ve keza Büyükşehir Belediye Başkanımıza İl Başkanı seçiminde bu erdemleri Göz önünde bulunduracaklarına yürekten inanıyoruz.Gelecek olan İl Başkanını seçiminde. Ak Parti Yönetiminin Milletvekillerimizin Ak Parti Kadın Kollarının, Gençlik kollarının Belediye Başkanlarının hep bir arada olup Ortak bir Aday Belirlemeleri Gerekir.Bu Adayın Şanlıurfa’nın Kaderini Değiştireceği unutulmamalıdır.
Artık Şanlıurfa Hak ettiği Hizmeti görmek istiyor ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa-Gaziantep Karayolunda Trafik Kazası: 2 Yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan