Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükşehir’den 13 İlçeye Eşit Hizmet
Büyükşehir'den 13 İlçeye Eşit Hizmet

Büyükşehir’den 13 İlçeye Eşit Hizmet

Şanlıurfa Kent Merkezi ve merkez ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla ilçelerde de alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Kent Merkezi ve merkez ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla ilçelerde de alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal mahalleleri birbirine bağlayan grup yollarında stabilize, asfaltlama, bakım onarım ve yama çalışmaları yapan ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün verdiği talimatlar doğrultusunda ilçelere eşit hizmet ulaştırmak için vardiyalı olarak çalışıyor.
Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Büyükşehir ekipleri, Bozova ilçesi Karacaören eskin mahallesi güzergahında stabilize yol yapımına devam ederken Akçakale ilçesi Mavitaş, Çukurca güzergahında yol bakım onarım yama çalışmasını sürdürüyor.

Büyükşehir ekipleri ayrıca, Karaköprü ilçesi Göbekli, Bozköy, Özgedik, Geçitköy, Akıncı, İrice güzergahında yol bakım, onarım, yama çalışması başlattı.
Suruç ilçesi yoğurtçu, saygın, hacılar mahalleleri güzergahında deforme olmuş asfalt söküm ve bakım onarım çalışmalarına devam eden ekipler, Birecik ilçesi Güzelyurt güzergahında yağmur dan zarar gören yolda bakım ve şev açma çalışmalarını ise tamamladı.

Siverek ilçesi aşağı İkizce Göktepe mahallesi güzergahında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan büz boru üretim tesisinde üretilen büz boru uygulama çalışmaları devam ediyor.
Her ilçeye eşit hizmet anlayışıyla Şanlıurfa’nın dört bir yanındaki vatandaşların rahat bir yaşam sürmesi için çalışmalarını büyük bir özveri ile yürüten ekipler, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Eyyübiye, Halfeti, Haliliye, Harran, Hilvan, Karaköprü, Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde stabilize, asfaltlama, bakım onarım ve yama çalışmalarını sürdürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan