Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de Hayvan Pazarı İçin Çalışmalar Tamamlandı
Viranşehir'de Hayvan Pazarı İçin Çalışmalar Tamamlandı

Viranşehir’de Hayvan Pazarı İçin Çalışmalar Tamamlandı

Viranşehir Belediyesi, Canlı Hayvan pazarında vatandaşların rahat bir ortamda alışverişlerini yapması için zemin düzenleme ve iyileştirme çalışması başlattı.
Viranşehir Belediyesi, Canlı Hayvan pazarında vatandaşların rahat bir ortamda alışverişlerini yapması için zemin düzenleme ve iyileştirme çalışması başlattı.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde hafta sonu ve sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek, Şırnak mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarında zemin düzenleme ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, çalışma kapsamında hayvan pazarında genel temizlik,zemin sıkıştırma ve mücür serimi çalışmasını bitirerek, hizmete hazır hale getirdi.

Özellikle yağışlı havalarda alanın çamur olmasından dolayı sıkıntı çektiklerini belirten Pazar esnafı, Viranşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar sonucunda çamurdan kurtulduklarını söyledi. Esnaflar, yapılan çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan