Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Eyyübiye 2 gündür karanlıkta kalıyor! Nedir bu vatandaşların suçu?
Eyyübiye 2 gündür karanlıkta kalıyor! Nedir bu vatandaşların suçu?

Eyyübiye 2 gündür karanlıkta kalıyor! Nedir bu vatandaşların suçu?

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde 2 gündür devam eden elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi.
Şanlıurfa merkez ve ilçelerindeki elektrik kesintileri vatandaşın adeta canına 'tak' etti. Yetkililerin arızalar dışında kesinti olmayacak şeklinde beyanda bulunmalarına rağmen kesintilerin ardı arkası kesilmiyor.
VATANDAŞLAR KESİNTİDEN ŞİKAYETÇİ
Kırsal kesimlerde günlük ortalama 4-5 saat arasında yaşanan kesintiler şehir merkezinde de hayatı durma noktasına getiriyor. Dicle EDAŞ, kesintiler için trafoların yetersizliği ve kaçak kullanımı gerekçe gösterirken vatandaş da sık yaşanan kesintiler ve yüksek gelen faturalardan şikayetçi.
SELÇUKLU VE MURADİYE’NİN SUÇU NE?
Elektrik kesintisi esnasında Dicle EDAŞ Müşteri Hizmetleri'ni arayan vatandaşlar, telefonun sürekli meşgul çaldığını belirtiyor. Çağrı Merkezi Yasaları'na göre yasak olan bu uygulamanın, Dicle EDAŞ'ı bağlamadığı görülüyor. Özellikle merkez ilçe Eyyübiyeye bağlı Selçuklu ve Muradiye mahallelerinde iki günden bu yana yaşanan ve sürekli gidip gelen elektrikle vatandaşları çileden çıkardı. Eyyübiye’de kış ayında meydana gelen gece kesintileri insanların üşümesine gündüz kesintileri de iş yerlerinin çalışamamasına sebep oluyor.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da ve ilçelerinde uyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı

Şanlıurfa İl Merkezi, Akçakale, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlar neticesinde 17 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan