Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Şanlıurfa Emniyet’inden horoz dövüşü operasyonu! 17 adet horoz ele geçirildi
Şanlıurfa Emniyet’inden horoz dövüşü operasyonu! 17 adet horoz ele geçirildi

Şanlıurfa Emniyet’inden horoz dövüşü operasyonu! 17 adet horoz ele geçirildi

(RHA AJANS/RHA) – Ring yapıp horozları dövüştürerek kumar oynayanlara baskın yapan Şanlıurfa polisi, 17 horozu telef olmaktan kurtardı. Kumar oynatan kişiye ve pandemi kurallarına uymayanlara para cezası uygulandı.
Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kumar oynanmasına yer ve imkân sağlama suçunun tespitine yönelik araştırma yapıldı.
Fırat Mahallesi üzerinde faaliyet gösteren yerde çok sayıda kişinin katılacağı bir organizasyonunun planlandığı ve bu adreste Horoz Dövüşü yaptırılacağı bilgisi elde edilmesi üzerine belirlenen yere operasyon düzenlendi.
 
Yapılan aramada, horoz dövüşü yaptırmak amacıyla düzenlenmiş 5×5 metre uzunluğunda ring alanı, iş yerinde bulunan ve dövüşte kullanıldığı değerlendirilen 17 adet horoz,  içerisinde horoz isimlerinin, şahıs ve para miktarlarının yazılı olduğu defter,  horozların gaga ve ayaklarını sivrileştirmeye yarayan yeğe ve horozların tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.
 
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerince Ü. T. isimli şahsa 5199 sayılı kanununa muhalefet suçundan 17 horoz için toplamda 105 bin 400 TL idari para cezası uygulandı. El konulan 17 adet horoz Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Öte yandan alanda bulunan 71 kişiye pandemi kurallarına uymadığı gerekçesiyle idari para cezası uygulandı.

 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan