Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 21 Şubat Dünya Rehberler Günü Buruk Kutlama
21 Şubat Dünya Rehberler Günü Buruk Kutlama

21 Şubat Dünya Rehberler Günü Buruk Kutlama

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban yaptığı açıklamada “Bu yıl Pandemi ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı turist rehberleri ile birlikte bir araya gelip günümüzü kutlayamadık. Bu yıl ki turist rehberleri günü kutlamalarını dijital ortamda yapılacaktır.
Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Müslüm Çoban yaptığı açıklamada “Bu yıl Pandemi ve sokağa çıkma yasaklarından dolayı turist rehberleri ile birlikte bir araya gelip günümüzü kutlayamadık. Bu yıl ki turist rehberleri günü kutlamalarını dijital ortamda yapılacaktır. Üyelerimiz, Turizm sektör temsilcileri, Bölgemiz üniversitelerindeki akademideki hocalarımız İle birlikte dijital ortamda bir araya geleceğiz. Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi ve Haleplibahçe Mozaik Müzesini sanal müze ortamında Harran Üniversitesi ile birlikte Müslüm Çoban’ın rehberliğinde gezeceğiz.
1 Mart itibari ile yeni normalle birlikte Şanlıurfa ve bölgemizde turizm hareketliliği bekliyoruz. Şanlıurfa’da Pandemi vaka rakamlarının düşük olması da turizm anlamında da olumlu bir gelişme olarak düşünüyoruz. Bir çok insan artık evde oturmaktan sıkıldığı ve özellikle Şanlıurfa’da arkeolojik anlamda yeni buluntular bulunduğu için Şanlıurfa gelmek için şimdiden program yapan misafirler ve seyahat acenteleri olduğunu biliyoruz. Özellikle Göbeklitepe ve Karahan Tepe’yi bir çok insan görmek istiyor. Türkiye’de aşılama oranlarının artması ve Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte Şanlıurfa ve bölgemizde büyük bir yoğunluk olacağını beklemekteyiz. Şanlıurfa merkezli Bölgesel turizmin gelişmesi için tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı için Şanlıurfa yerel basını ve ulusal basınıyla birlikte programlar yapıp tanıtmaya devam edeceğiz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan