Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor’dan altın değerinde 1 puan
Karaköprü Belediyespor’dan altın değerinde 1 puan

Karaköprü Belediyespor’dan altın değerinde 1 puan

Misli.com 3. Lig 4.Grup'ta düşme yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta Karaköprü Belediyespor, 31 Puana olan ve ligde 6.sırada bulunan Alanya Kestelspor ile deplasmanda 1-1 beraber kalarak altın değerinde 1 puanla döndü.

( RHA AJANS/RHA)-Misli.com 3. Lig 4.Grup'ta düşme yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta Karaköprü Belediyespor, 31 Puana olan ve ligde 6.sırada bulunan Alanya Kestelspor ile deplasmanda 1-1 beraber kalarak altın değerinde 1 puanla döndü.
Alanya Kestelspor, ligin 23. hafta mücadelesinde Karbel Karaköprü Belediyespor'u Milli Egemenlik Stadında konuk etti.Kestelspor Karaköprü Belediyespor'u 14.Dakikada T.Yünküş'ün ttığı golle 1-0 öne geçti.Karaköprü Belediyespor ise 90+1'de golcüsü Mert Çölbeyi ile cevap verdi.Maç 1-1 sona erdi.
Mislicom 3. Lig'de 23. hafta maçında Karbel Karaköprü Belediyespor Alanya Kestelspor ile Milli Egemenlik Stadında karşı karşıya geldi.Ligdeki düşme hattının üstüne çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor puan alarak çıkış yapmak istiyor. Kestelspor – Karaköprü mücadelesini Tekirdağ bölgesi klasman hakemi Serkan Eryılmaz yönetti. Karşılaşmada yardımcı hakemler Barış Çardaklı ve Göker Erel olurken 4. hakem ise Oğuzhan Talha Karakuş oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan