Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Son yolculuğuna uğurlandı
Trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Son yolculuğuna uğurlandı

(RHA AJANS/RHA) – Erzincan'da vatani görevini yerine getiren ve terhis alan, akrabalarıyla özel araçla Şanlıurfa'ya giderken kazada hayatını kaybeden Ömer Faruk Keser kılınan Cuma namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Erzincan’da vatani görevini tamamladıktan sonra özel araçla Şanlıurfa'ya gelirken Hilvan-Siverek kara yolunda şarampole devrilen otomobilde bulunan Ömer Keser olay yerinde hayatını kaybetmişti. Ömer Keser bugün Eyyüp Peygamber Cami’inde kılınan Cuma namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
BEYAZGÜL VE ERİN'DE KATILDI
Cenaze törenine katılan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, askeri erkân ve yakınları katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan