Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Vergi borcu olanlar dikkat!  Hafta sonu da açık olacak
Vergi borcu olanlar dikkat!  Hafta sonu da açık olacak

Vergi borcu olanlar dikkat!  Hafta sonu da açık olacak

(RHA AJANS/RHA) – Vergi borcunu ödemek ya da yapılandırmak isteyenler hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.
İçişleri Bakanlığı, borç yapılandırmasının son günü olan 1 Mart'ta vergi dairelerinde yoğunluk yaşanmaması için valiliklere genelge gönderdi.
Genelge kapsamında vergi borçlarını ödemek / yapılandırmak isteyen yurttaşlar borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve güzergâhla sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada yapılandırma kapsamında olan diğer kamu idareleri de kurumlarınca uygun görülmesi halinde aynı tarihlerde açık bulunabileceği belirtildi.
Ödemelerin yapılacağı vergi daireleri ile kamu idarelerinde görevli personelin ise kurum kimliklerini ibraz etmek kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından istisna olacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan