Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Ayhan’dan Yalçınkaya’ya canlı yayın resti: Ayhan ve Yalçınkaya dönemi borcunu açıklayalım
Ayhan’dan Yalçınkaya’ya canlı yayın resti: Ayhan ve Yalçınkaya dönemi borcunu açıklayalım

Ayhan’dan Yalçınkaya’ya canlı yayın resti: Ayhan ve Yalçınkaya dönemi borcunu açıklayalım

(RHA AJANS/RHA) – Akçakale önceki dönem Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, “Eğer ki karşımda ağzından düşen sözü bilen şerefli bir siyasetçi varsa kendilerinin belirlediği bir TV programı veya sosyal medyada platformunda Ayhan ve Yalçınkaya dönemi borcunu açıklayalım. Ben yüzleşmeye hazırım. Acaba siz 22 ayda yapılan harcamaların ve olmayan hizmetin hesabını verebilecek misiniz?” dedi.
Akçakale önceki dönem Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.
Abdülhakim Ayhan, yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı canlı yayın programına davet ederek, hem kendisine hem de Yalçınkaya’ya ait borçların açıklanmasını talep etti.
Yalçınkaya’dan Ayhan’a ne tür bir cevap geleceği ise merak konusu oldu.
İşte Abdülhakim Ayhan’ın açıklamasının tamamı:
"Öncelikle bizimle birlikte yürümüş katkı sağlamış emek vermiş ve 10 yıl boyunca Akçakale halkına hizmet etme şansını şahsıma layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Akçakale'ye hizmet ettiğim 10 yıl içinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu bir bayrak yarışıdır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimde hizmet etmek için bayrağı Mehmet Yalçınkaya'ya devrettim. 22 aylık geçen süre zarfında Akçakale halkına hizmet etmek yerine geçmiş dönemle uğraşmaya başladılar.Çünkü geldiklerinden beri gözle görülür yapılan bişey yok.Şahsım olarak bende Mehmet Yalçınkaya'dan umutluydum deneyimli ve eski siyasetçi diye fakat geldiğimiz bu noktada tam bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bir siyasetçinin en önemli görevi oy veren vermeyen tüm halka hizmet etmektir.
Ne yazık ki gelinen noktada iş yapmadıkları gibi aciz bir şekilde bahane üretmektedirler.Belediyeyi devrettiğimden beri ne hikmetse Yalçınkaya dönemi borcu yerinde sayıyor!!Ayhan dönemi borcu yükseliyor. Mehmet Yalçınkaya çıktığı canlı yayınlarda açıkladığı rakamlarda onlarca milyon lira fark atıyor borçlara .Bunu sözlü değil kamuoyu vicdanı için yazılı olarak açıklamada bulunma gereğinde bulundum.
Kıymetli Akçakale halkı ben her türlü Belediyenin borçlarının hesabını vermeye hazırım. Eğer ki karşımda ağzından düşen sözü bilen şerefli bir siyasetçi varsa kendilerinin belirlediği bir tv programı veya sosyal medyada platformunda Ayhan ve Yalçınkaya dönemi borcunu açıklayalım. Ben yüzleşmeye hazırım. Acaba siz 22 ayda yapılan harcamaların ve olmayan hizmetin hesabını verebilecek misiniz?"
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersavi Aşiretinden Mehmet Kasım Gülpınar ve Mehmet Ekinci’ye Tam Destek

Şanlıurfa'nın köklü aşiretlerinden biri olan Mersavi Aşireti, Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'ye tam destek verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan