Anasayfa / TÜM HABERLER / DÜNYA / Urfalı Büyükelçi Eyyübiyeli Öğretmen ve Öğrencilerle online görüştü
Urfalı Büyükelçi Eyyübiyeli Öğretmen ve Öğrencilerle online görüştü

Urfalı Büyükelçi Eyyübiyeli Öğretmen ve Öğrencilerle online görüştü

Urfalı Büyükelçi Eyyübiyeli Öğretmen ve Öğrencilerle online görüştü; “Mesafelere rağmen gönlümüz her daim memleketimizle”

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu bir süredir sürdürdüğü “Cumhuriyet Söyleşileri”nin bu seferki konuğu Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen oldu.

Eyyübiye ilçesi Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, dünyanın öbür ucundaki Şanlıurfalı hemşehrileri Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen ile çok sıcak ve olumlu söyleşiler yapmaktan memnun olduklarını ve Urfalı Büyükelçiyi cana yakın, sevecen bulduklarını belirtirlerken, Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Şanlıurfalı Abdulkadir Emin Önen, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “Mesafelere rağmen gönlümüz her daim memleketimizle. Şanlıurfa Eyyübiye'de bulunan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile online görüşme yaptık. Geleceğimizin teminatı, gençlerimiz ile sohbet edip onların heyecanlarını paylaşmak büyük bir mutluluk. Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüzleri bizi heyecanlandırdı. Eğitim hayatında hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Barış Pınarı Bölgesi, Suriye’nin En Yaşanabilir Yeri Haline Geldi

Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan