Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kargılı mahallesinden Başkan Aksoy’a teşekkür ziyareti
Kargılı mahallesinden Başkan Aksoy’a teşekkür ziyareti

Kargılı mahallesinden Başkan Aksoy’a teşekkür ziyareti

Bozova kırsal mahallelerinden Kargılı mahallesinde Bozova belediyesinin yapmış olduğu parke ve bordur döşenmesinin bitmesi ile birlikte mahallede yapılan çalışmalardan dolayı Mahalle Muhtarı Ömer Yıldırım ile birlikte mahalle sakinleri Belediye başkanı Suphi Aksoy’u makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.
Kargılı mahallesinden Başkan Aksoy’a teşekkür ziyareti
 
Bozova kırsal mahallelerinden Kargılı mahallesinde Bozova belediyesinin yapmış olduğu parke ve bordur döşenmesinin bitmesi ile birlikte mahallede yapılan çalışmalardan dolayı Mahalle Muhtarı Ömer Yıldırım ile birlikte mahalle sakinleri Belediye başkanı Suphi Aksoy’u makamında teşekkür ziyaretinde bulundular. Mahalle muhtarı Ömer Yıldırım, ‘ belediyemizin mahallemizde yapmış olduğu çalışmalar elbetteki Belediye başkanımızın katkısı ve desteği çok yüksektir. Bugün burada bulunmamızın nedeni hem belediye başkanımız Suphi Aksoy’a ve belediye çalışanlarının mahallemize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etmektir’ dedi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise tüm mahallelerimizde hizmetlerin sürdürülebilir olması ve hizmetler noktasında belirlemiş olduğumuz takvime göre çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Her mahallemize eşit hizmeti götürme adına da belediye olarak bizler 7/ 24 hizmet aşkıyla çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Halkımıza daha iyi hizmet sunma adına gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Belediyecilik işi gönül işidir. Bizde en iyi şekilde işimizi ve sorumluluğumuzu yerine getirme adına çalışıyoruz’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan