Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Ömer Dodanlı yazdı: Bakanın Urfa programı: Geldi, gördü, gitti!
Ömer Dodanlı yazdı: Bakanın Urfa programı: Geldi, gördü, gitti!

Ömer Dodanlı yazdı: Bakanın Urfa programı: Geldi, gördü, gitti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kentte bir takım dizi ve temaslarda bulunmak üzere sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.
Bakanın ilk durağı bürokrasi gereği Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etmek oldu. Biz gazeteciler için bakan ve siyasilerin Valilik’i ziyareti her zaman önemli olmuştur. Neden diye soracak olursanız çünkü kentin sorunlarını, eksik yanlarını ve vatandaşların taleplerini biz ilgililere burada sorularla ulaştırabiliyoruz.
Ancak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, diğer bürokrasinin aksine soru almamayı tercih etti. Tamam dedik, en azından Büyükşehir ziyaretinde sorarız dedik. Ancak Büyükşehir’de de bakanın yanındakiler basın mensuplarına ısrarla bakana soru sormaması için telkinde bulundu.
Normalde biz basın mensupları olarak her sorunu bakanlara iletir bu konuda da kendilerinden Şanlıurfalı vatandaşlara aktarılması için cevaplar bekleriz.
Peki, şimdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na soruyoruz?
1.        Yanınızda bulunup basına “soru sormayın” diye tembihleyenler bizim size aktaracağımız sorunları biliyor muydu?
2.       Yanınızdakiler size Şanlıurfa’da uçak seferlerinin turizmi baltaladığından söz etti mi?
3.       Yanınızdakiler size Şanlıurfa’nın hızlı trene hasret kaldığını söyledi mi?
4.       Ve yine yanınızdakiler Şanlıurfalıların komşu Gaziantep’i yollara, dalgeçlere hayranlıkla baktığımızı söyledi mi?
Ben size cevap vereyim, söylemediler. Çünkü Şanlıurfa’nın sorunlarını Şanlıırfalılardan daha iyi kim bilebilir ki! Ama basın mensupları olarak bir türlü bakan beye vatandaşın sorunlarını iletemedikten sonra basın toplantısı yapıp basını oraya toplamanızdaki amaç ne?
Sayın Bakanım, uğramışken Balıklıgöl’deki balıklara da yem atarsanız tadından yenmez. Balıklara da yem atılırsa Şanlıurfa’nın hiçbir sorunu kalmayacağından, uçak seferlerinin artacağından, hızlı trenin kente geleceğinden ve Şanlıurfa’ya da devasa yollar ve dalgeçler yapılacağından şüphemiz yok..!
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Çiftçi makamını çocuklara devretti

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Karaköprü İlkokulu’ndan gelen 5 öğrenciye devretti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan