Anasayfa / TÜM HABERLER / TEKNOLOJİ / Büyükşehir Şarj Eden Akıllı Bank Uygulamasını Hizmete Sundu
Büyükşehir Şarj Eden Akıllı Bank Uygulamasını Hizmete Sundu

Büyükşehir Şarj Eden Akıllı Bank Uygulamasını Hizmete Sundu

Günümüz teknolojisinin vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar ve tabletler işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Ancak erken biten bataryalar bizi yarı yolda bırakabiliyor.
BÜYÜKŞEHİR, “ŞARJ EDEN AKILLI BANK” UYGULAMASINI HİZMETE SUNDU
 
Günümüz teknolojisinin vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar ve tabletler işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Ancak erken biten bataryalar bizi yarı yolda bırakabiliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan  ‘’Şarj Eden Akıllı Bank’’  uygulaması bu sorunu ortadan kaldırıyor.
Güneşi en fazla alan illerden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi Akıllı şehircilik ve inovasyon Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan güneş enerjisiyle çalışan ‘’Şarj Eden Akıllı Bank’ ’uygulamaları kentte üç farklı pilot bölge seçilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Büyükşehir Belediyesi, teknolojik imkânlardan en iyi şekilde yararlanarak yeni projeleri hizmete sunmaya devam ediyor. Şanlıurfa’da halkın yoğun olarak kullandığı alanlardan Novada AVM önü, Kasaptaşı Parkı ve Turgut Özal Parkında hizmete sunulan ve güneş enerjisi ile çalışan akıllı banklar özellikle gençler tarafından çok beğenildi.
Dışarıda dolaşırken telefonlarının şarjının bittiğini dile getiren gençler, hizmete sunulan akıllı banklar sayesinde artık telefonlarını şarj edebildiklerini belirterek bu tarz yenilikçi uygulamaların artarak devam etmesini dilediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Dynabook gelişmiş güvenlik sistemleri ile BT ekiplerine kolaylık sağlıyor

Siber güvenlik, son dönemde siber saldırılarda yaşanan artış nedeniyle BT ekiplerinin birincil önceliği haline geldi. Siber güvenlik, yalnızca gizli kalması gereken veriler için değil, aynı zamanda GDPR, KVKK ve diğer düzenlemeler için d

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan