Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü’de sportif direktörlük görevine İsmail Doğan getirildi
Karaköprü'de sportif direktörlük görevine İsmail Doğan getirildi

Karaköprü’de sportif direktörlük görevine İsmail Doğan getirildi

Misli.com 3. Lig 4.Grup ekiplerinden temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor'da başarılı teknik adam İsmail Doğan sportif direktörlüğe getirildi.

( RHA Ajan/RHA)- Misli.com 3. Lig 4.Grup ekiplerinden temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor'da başarılı teknik adam İsmail Doğan sportif direktörlüğe getirildi.
Daha önce BAL liginde 11 Nisan Spor'u başarılara imza atan ve Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluk yolundaki rakiplerini yenerek Karaköprü Belediyespor'un 3.Lige çıkmasının önündeki engelleri bir bir açan ve ardından Büyükşehir Belediyespor ve Karaköprü Belediyespor'u çalıştıran Karaköprü Belediyespor'un BAL liginde şampiyonluğunda katkısı bulunan ismail Doğan'ın sportif direktörlük görevine getirildiği belirtildi.
RHA Ajans ailesi olarak Karbel Karaköprü Belediyespor'a sportif direktörlük görevine getirilen İsmail Doğan'a başarılar dileriz.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan